Plzeň 5-Křimice

Komunikace + návrhy na zlepšení

Vážení občané,
oslovujeme Vás s vyplněním ankety, díky které lépe zjistíme, z jakých zdrojů čerpáte informace. Navíc budeme rádi za Vaše náměty, co bychom měli realizovat navíc. Zkrátka, určitě máte spoustu konstruktivních a zajímavých nápadů, které by mohlo posunout náš domov o kus dále.

Děkujeme za vyplnění!
Vedení MO Plzeň 5 - Křimice

Pro vstup do ankety prosím vyplňte
své telefonní číslo

Informace o

Informace o zpracování osobních údajů - anketa

Správce osobních údajů:
městská část Plzeň 5-Křimice, se sídlem Prvomájová 100/21, Plzeň - Křimice, IČO 00075370.

Kontaktní údaje správce:
Jméno: Jiří Baumruk, telefon: +420378032207, email: gdpr@plzen.eu.

Subjekt osobních údajů (dále jen „Subjekt údajů“) je informován o zpracováním svých osobních údajů (dále jen „“) při používání produktu MUNIPOLIS (www.munipolis.cz) dle rozsahu uvedeného níže.

OÚ Subjektu údajů jsou zpracovávány automatizovaně i manuálně a mohou být zpřístupněny zaměstnancům správce údajů či společného správce, pokud je to nezbytné k plnění jejich pracovních povinností, a dále zpracovatelům údajů, s nimiž má správce údajů uzavřenu smlouvu o zpracování .

Osobní údaje:

- mobilní číslo - obsah komunikace s námi (včetně výsledku hlasování, reakcí od nás, záznamu datumu a času)

Účel zpracování osobních údajů:

- správa a vyhodnocení výsledků ankety od subjektu údajů - zabránění opětovnému hlasování z daného telefonního číslo - komunikace se subjektem údajů - poskytnutí informací o výsledcích ankety a novinkách z města/obce (v případě uděleného souhlasu)

Právní základ zpracování osobních údajů

- oprávněný zájem správce osobních údajů

Poskytnutí osobních údajů je

- nutné pro zajištění nezbytného provozu ankety v systému MUNIPOLIS

Obecná práva:

- máte právo získat přístup ke svým osobním údajům, tedy získat potvrzení, zda Vaše osobní údaje jsou či nejsou zpracovávány; pokud ano, máte právo získat přístup k těmto údajům a dalším konkrétním informacím

- máte právo na opravu svých zpracovávaných osobních údajů, pokud jsou nepřesné. S přihlédnutím k účelům zpracování můžete požadovat doplnění neúplných osobních údajů.

- máte právo na výmaz osobních údajů v zákonem stanovených případech

- máte právo na omezení zpracování osobních údajů v zákonem stanovených případech

- máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud se domníváte, že správce osobních údajů zpracovává Vaše osobní údaje neoprávněně či jinak porušuje Vaše práva

- máte právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů. Po vznesení námitky nebudou již Vaše osobní údaje pro tento účel zpracovávány.

Osobní údaje jsou zpracovávány nejvýše po dobu

- 38 měsíců od zadání osobního údaje pro výše uvedený účel

K zabezpečení osobních údajů správce přijal vhodná technická a organizační opatření a přístup k nim mají pouze pověřené osoby. Osobní údaje mohou být předány třetím osobám pro technické zajištění výše uvedeného účelu. Po uplynutí doby uchování osobních údajů budou tyto údaje vymazány.

Zpracovatel osobních údajů: MUNIPOLIS s.r.o., IČ: 291 98 950, Londýnské náměstí 886/4, 639 00 Brno, Česká republika.

Jakým tématům se ankety věnují?

Jak ankety Munipolis fungují?

Hlasujte o důležitých tématech ve vašem městě/obci. Dejte během pár minut zastupitelstvu vědět, co je pro vás důležité.

Mějte přehled o výsledcích u veřejných anket. Dozvíte se tak o obecném mínění vašeho okolí.

Účastnit se na anketách má smysl. Můžete ovlivnit díky věřejnému mínění co je pro vás jako občany důležité.